Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی خسروتاج در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس گفت: از سه سال گذشته با هدف تامین منابع مورد نیاز برای واردات کالا با ارز صادراتی، به تدریج برای کالاهای ساخته شده (تولید داخل) ارز مبادله‌ای قطع و در مقابل ارز صادراتی ( ارز متقاضی) اختصاص یافت.

رئیس سازمان توسعه تجارت افزود: به طوری که در حال حاضر حدود ۷۰ در صد از اقلام وارداتی کشور با این ارز وارد می‌شود ( البته از نظر ارزشی شاید حدود پنجاه درصد باشد ) .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در مورد کالاهای اساسی همچون برنج که از نیاز های اساسی و در سبد خوراک مردم قرار دارد تا به حال با ارز مبادلاتی وارد می‌شده و تا امروز هم تاکید کار گروه تنظیم بازار همین بوده است و مجوزی برای ثبت سفارش با ارز صادراتی نداریم.

خسروتاج در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم مصوبه ستاد تنظیم بازار برای واردات برنج با ارز مبادله‌ای مراجعه‌کنندگان به بانک مرکزی برای دریافت این ارز پاسخ مشخصی نمی‌گیرند، گفت: موضوع باید پیگیری شود و در صورت نیاز در کارگروه تنظیم بازار مطرح خواهد شد. 

* ارز تخصیصی به واردات برنج تغییر نکرده و مبادله‌ای است

علی علی آبادی فراهانی هم در این رابطه به فارس گفت: برای واردات برنج از ابتدای بهمن ماه با اختصاص ارز مبادله‌ای ثبت سفارش شروع شده است .

رئیس دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت افزود: کارگروه تنظیم بازار نیز برای واردات برنج با ارز مبادله ای موافقت کرده است.

وی افزود: قبلا هم ارز تخصیصی واردات برنج ، ارز مبادله‌ای بوده و اکنون هم مبادله‌ای است و هیچ تغییری نکرده است.

به گزارش فارس، ثبت سفارش واردات برنج از اول بهمن 96 تا پایان خرداد 97 با دستور وزیر جهاد کشاورزی امکان‌پذیر شد، براساس بخشنامه واردات برنج اعتبار ثبت سفارش سه ماهه و قابل تمدید تا یک ماه است، بنابراین تا پایان تیرماه سال 1397 برنج وارداتی به کشور قابل ورود است. 

دستور جدید وزیر کشاورزی برای واردات برنج از ابتدای بهمن ماه 96 در حالی است که وی در 4 آذرماه 96 علیرغم آزد شدن واردات برنج براساس بخشنامه دولت از ابتدای آذر 96، طی نامه‌ای به محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار توقف سریع ثبت سفارش شد. 

حجتی در این نامه آورده بود با توجه به واردات بی‌رویه بیش از یک میلیون تن برنج در پنج ماه اول سال جاری (که بیش از نیاز مصرف داخلی سالانه) و همچنین به دلیل رکود بازار برنج داخلی، خواهشمند است، دستور فرمائید تا اطلاع ثانوی از ثبت جدید برای واردات برنج ممانعت شود. 

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: «واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن افزایش می‌یابد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته او، بنابر سیاست تنظیم بازار مبنی بر افزایش واردات، جمعیت دام رشد زیادی داشته است که واردات و توزیع مناسب منجر به اشباع بازار شده است.

پوریان ادامه داد: با توجه به مازاد دام روی دست دامدار، صادرات دام در راستای تنظیم بازار باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام افزود: بنابر اعلام سازمان دامپزشکی جمعیت دام سبک بیش از ۷۱ میلیون راش و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که امسال ۱۸ میلیون دام سبک آماده کشتار است.

او از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: بنابر سیاست تنظیم بازار، واردات گوشت به ۶۰۰ تن در روز می‌رسد.

پوریان متوسط قیمت هرکیلو دام در کشور را ۲۱۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو لاشه ۳۷۰ تا ۳۷۵ هزارتومان است.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • استاندار لرستان: عملکرد بانک‌های استان مطلوب نیست
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند